Još nema komentara

Oproštajna misa župnika don Ante Antunovića

Danas, u nedjelju 25. kolovoza, svoju je posljednju misu kao naš župnik imao don Ante Antunović. Dekretom našeg nadbiskupa nakon pet godina don Ante odlazi u Nadbiskupiju i njen Ekonomat,  a župnikom u našoj župi imenovan je fra Antonio Lovrić.

Na današnjem misnom slavlju bilo je i svečano i emotivno. U ime župljana te u ime Župnog ekonomskog i Župnog pastoralnog vijeća don Anti se prigodnim riječima obratila i za sve učinjeno u proteklih pet godina zahvalila Ivana Milić. Prigodne darove uručili su mu Josip Tošić u ime Straže Kristova groba, Neven Mataga u ime Bratovštine Presvetog Sakramenta te Mateo Popović u ime Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća.

Don Ante je zahvalio svim župljanima, posebno svojim najbližim suradnicima, ministrantima, pjevačima, čitačima i svima koji su na bilo koji način u godinama njegova župništva pomagali župi i njemu kao župniku. Iskazao je nadu i svojim riječima potaknuo sve okupljene da i novog župnika dočekaju otvorenih srca i spremni na suradnju.

I ovim putem našem don Anti izražavamo iskrenu zahvalnost za sve što je proteklih pet godina učinio za našu župu ili bilo kojeg pojedinca u njoj te mu želimo da ga na novoj dužnosti prati obilje Božjeg blagoslova.

Postavite komentar

Morate biti logged u objaviti komentar .